Rozpoczęło się udostępnianie akcji pracowniczych JSW

Dzisiaj 10 października 2011 roku rozpoczął się proces udostępniania akcji pracowniczych serii A dla osób uprawnionych oraz ich spadkobierców.

W wybranych zakładach pracy Grupy Kapitałowej JSW uruchomione zostały tymczasowe Punkty Obsługi Klienta Domu Maklerskiego PKO BP (TPOK), w których osoby uprawnione mogą załatwić wszelkie formalności związane z udostępnieniem akcji. Przypominamy, że cały proces ma charakter zorganizowany. Aby zapobiec długim kolejkom, dla każdej osoby uprawnionej został wyznaczony indywidualny termin spotkania z pracownikiem Domu Maklerskiego PKO BP.  Informacje o terminie i miejscu  spotkania można uzyskać na specjalnej infolinii telefonicznej (81) 535 60 40 lub w serwisie internetowym www.dm.pkobp.pl. Wystarczy w tym celu podać swój numer PESEL (spadkobiercy muszą podać PESEL osoby uprawnionej). Termin wizyty dostępny jest najpóźniej na 14 dni przed wyznaczonym spotkaniem.