Uprzejmie informujemy, że węgiel dla klientów indywidualnych sprzedajemy wyłącznie bezpośrednio w kopalni „Budryk” w Ornontowicach. JSW S.A. nie prowadzi sprzedaży on-line, a wszelkie oferty i aukcje internetowe prowadzone z powołaniem się na JSW S.A., naszą nazwę lub logo są bezprawne.

Ikona BIPIkona Portal PracownikaIkona pocztyFacebookTwitterInstagramYoutubeLinkedinIkona szukaniaPLEN

Poszukujemy dostawcy rękawic

JSW S.A. Zakład Logistyki Materiałowej poszukuje dostawcy rękawic ochronnych pięciopalcowych skórzano – tkaninowych w ilości 41 660 kompletów.

Rękawice winny spełniać wymagania określone w Katalogu Opisowo – Rysunkowym Obuwia, Odzieży, Sprzętu i Środków Ochrony Indywidualnej obowiązującym w JSW S.A. (karta wyrobu w załączeniu). Dostawa – sukcesywnie od 26.maja  do 30.czerwca 2014 roku. Firmy zainteresowane nawiązaniem współpracy w zakresie przedmiotowych dostaw proszone są o kontakt oraz przesłanie swojej oferty handlowej.

Osoba do kontaktu: Agnieszka Stempińska, tel. 32 756 4032. E-mail: [email protected]