Dzieci w fotelu prezesa JSW

|   Odpowiedzialny biznes - wspólne

W ostatni piątek w siedzibie JSW wystąpiły sympatyczne utrudnienia. Odwiedzili nas podopieczni Zespołu Ognisk Wychowawczych z Jastrzębia-Zdroju, których Spółka od dawna otacza wsparciem. Dzieci miały okazję wcielić się w role prezesów Spółki, rozsiąść się w ich fotelach i przeprowadzić krótkie spotkania z pracownikami.

To niezwykłe wydarzenie odbyło się w ramach akcji  JSW Dzieciom, w ramach której Spółka podejmuje szereg inicjatyw na rzecz najmłodszych mieszkańców naszego regionu. Dzieci spotkały się z Jolantą Gruszką, Zastępcą Prezesa ds. Handlu, Tomaszem Śledziem, Zastępcą Prezesa ds. Technicznych oraz Arturem Dyczko, Zastępcą Prezesa ds. Strategii i Rozwoju.  Prezesi zdradzili dzieciom sekrety zarządzania dużą firmą i odpowiedzieli na mnóstwo dociekliwych pytań. Jak przystało na gościnnego gospodarzy, Prezesi odstąpili gościom swoje prezesowskie fotele… a nawet całe gabinety. Były też prezenty, słodycze, a na koniec obiad.

Podopieczni jastrzębskiego Domu Dziecka to dzieciaki, które na co dzień ciężko pracują, aby pokonać przeszkody, które życie rzuciło im pod nogi, mają w sobie jednak mnóstwo uśmiechu, radości życia i… talenty, które koniecznie trzeba odkryć.    Bo kiedy ktoś ma wiarę w siebie i motywację, może osiągnąć wszystko!

Publikowanie, przedrukowywanie, modyfikowanie zdjęć i innych zawartości strony bez zgody Właściciela serwisu jest zabronione.