7 lipca – WIELKI PIKNIK JSW!

Już 7 lipca na Stadionie Miejskim w Jastrzębiu-Zdroju odbędzie się Wielki Piknik Jastrzębskiej Spółki Węglowej z hasłem przewodnim "Najlepsi w jednej drużynie". Gwiazdami pikniku będą m.in. Kayah i Feel.

Tak jak rok temu czeka na mieszkańców miasta moc wspaniałych atrakcji. Od 17:00 na płycie stadionu zapraszamy do udziału w dwudziestu rodzinnych oraz indywidualnych konkursach sportowych i rekreacyjnych z tysiącami nagród. Do wygrania będą m.in. telewizory, aparaty fotograficzne, sprzęt DVD, kina domowe, sprzęt AGD, sprzęt sportowy i wiele, wiele innych. Dzieci będą mogły spędzić czas na zabawie w niezwykłym Miasteczku Atrakcji. O jak zawsze sporą dawkę uśmiechu zadba Kabaret Koń Polski, wcześniej zagra zespół Spider Band, a po 19:00 na scenie pojawią się muzyczne gwiazdy wyjątkowego wieczoru Feel i Kayah. Piknik zakończy się efektownym pokazem ogni sztucznych. Szczegóły programu już wkrótce.